Maukas kaneli-vanilja rahka kakku

Kanelirahkakakku

Täydellinen resepti

200 g voita
2 dl sokeria
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl vaniljarahkaa
2 tl kanelia
ripaus suolaa

  • Voitele ja korppujauhota noin 1,8 litran rengasvuoka. Laita uuni päälle, 175°C.
  • Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset kananmunat yksitellen, vatkaa hyvin.
  • Yhdistä muut kuivat aineet, vatkaa hyvin, lisää lopuksi rahka ja kaneli ja kaada kakkutaikina vuokaan.
  • Paista kakku 175 asteessa 45-55 min tai kunnes kakku on kypsä. Kokeile välillä haarukalla. Anna hetken jäähtyä ennen tarjoilua. 

Tarjoa kakku sellaisena tai vaniljajäätelön kanssa.
Oikein herkullista syyspäivää teille kaikille!

27.9.2019

Jaa sivu