Maukas kaneli-vanilja rahka kakku
Täydellinen resepti
200 g voita
2 dl sokeria
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl vaniljarahkaa
2 tl kanelia
ripaus suolaa
- Voitele ja korppujauhota noin 1,8 litran rengasvuoka. Laita uuni päälle, 175°C.
- Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset kananmunat yksitellen, vatkaa hyvin.
- Yhdistä muut kuivat aineet, vatkaa hyvin, lisää lopuksi rahka ja kaneli ja kaada kakkutaikina vuokaan.
- Paista kakku 175 asteessa 45-55 min tai kunnes kakku on kypsä. Kokeile välillä haarukalla. Anna hetken jäähtyä ennen tarjoilua.
Tarjoa kakku sellaisena tai vaniljajäätelön kanssa.
Oikein herkullista syyspäivää teille kaikille!