Susannan sahramileivonta
Lifestyle blogi
Helppo ja kultainen sahramileivonta joka tuo joulutunnelmaa kotiisi!
Ohjeet
Kermaa 1 dl
Vettä 1,5 dl
Sokeria 1 dl
Suolaa 1 tl
Hiivaa 1/3 pkt
Kananmunaa 1 kpl
Voita 100 g
Jauhoa 8 dl
Kardemummaa ½ rkl
Annospussia sahramia 1/2
- Sulata voi ja lisää kermasekoitus
- Lisää sahrami ja suola
- Liuota sekaan murennettu hiiva ja sokeri
- Lisää kananmuna ja alusta jauhot vähän kerrallaan taikinaan
- Kohota liinan alla kaksinkertaiseksi
- Leikkaa taikina pieniksi paloiksi ja pyörittele
- Laita pullat vuokaan ja kohota liinan alla 15 minuuttia
- Voitele kananmunalla ja laita kulmiin koristeeksi rusinoita
- Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10-12 minuuttia
Nauti ihanista sahrami hetkistä!