Lotsgatan 17 C14

3h + k + sauna

Pinta-ala

75,5 m²

Myyntihinta

536 050,00 €

Velaton hinta

536 050,00 €

Sijainti

22100 Mariehamn

Tyyppi

kerrostalo

Kerros

1 / 2

KOTI MERINÄKYMÄLLÄ

Julkisivu, joka sulautuu ympäristöön ja tuo esiin sen kauneuden
Yhteistyössä palkitun ARCO-arkkitehtitoimiston kanssa olemme luoneet julkisivun, joka sulautuu harmonisesti Mariehamnin ainutlaatuiseen sijaintiin ja korostaa sitä. Arkkitehtuuri heijastaa alueen luonnon kauneutta ja rikasta historiaa, samalla kun se tarjoaa modernia eleganssia, joka sopii täydellisesti tähän eksklusiiviseen ympäristöön.

Huolellisesti suunnitellut pohjaratkaisut ja yhteiset tilat
Optimaalisen asumiskokemuksen varmistamiseksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota pohjaratkaisujen ja yhteisten tilojen suunnitteluun. Jokainen yksityiskohta on harkittu tarkasti, jotta mukavuus ja toimivuus olisivat parhaimmillaan. Tilavat asunnot ja hyvin suunnitellut sosiaaliset alueet luovat harmonisen tasapainon yksityisyyden ja yhteisöllisyyden välillä.

Asunto, jossa meri on lähimpänä naapurinasi
Meren läheisyys on ollut keskeinen tekijä koko suunnitteluprosessin ajan. Jokainen asunto on suunniteltu hyödyntämään täysimääräisesti upeaa sijaintia, josta avautuvat esteettömät näkymät Västerhamnin satamaan. Täällä voit nauttia meren alati vaihtuvasta kauneudesta ja dramaattisista auringonlaskuista horisontissa.

VAIN KIVENHEITON PÄÄSSÄ KAIKESTA TARVITSEMASTASI

Asu lähellä kaikkea, mitä Mariehamn tarjoaa
Asuminen Lotsbergetissä Mariehamnissa tarkoittaa, että kaikki mukavuudet ovat käden ulottuvilla. Monet niistä ovat kävelymatkan päässä, mikä tekee arjesta sujuvaa ja vaivatonta. Meri on jatkuvasti läsnä ympäristössäsi, ja uusi asuinalue tarjoaa modernin asuinympäristön, jossa viihtyvyys ja mukavuus ovat olleet keskiössä alusta lähtien.

Lyhyt kävelymatka Västerhamniin ja keskustaan
Rantapromenadin kautta pääset helposti kävellen Västerhamniin, jossa voit nauttia raikkaasta meri-ilmasta ja merellisestä ympäristöstä. Mariehamnin keskusta, jossa on laaja valikoima aktiviteetteja, kauppoja, ravintoloita ja palveluita, sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä tekee työskentelystä ja vapaa-ajasta nauttimisesta kaupungin sydämessä vaivatonta.

Kätevä liikenne – Ahvenanmaa ulottuvillasi
Paikallisliikenne kulkee aivan BAB Farledenin ohi, joten Ahvenanmaan eri osiin on helppo matkustaa ilman autoa. Pidempiä matkoja tai ylimääräistä joustavuutta varten tarjolla on myös sähköautoilla varustettu yhteiskäyttöautopalvelu, joka mahdollistaa ympäristöystävällisen tavan tutustua koko saareen.

NELJÄ TALOA YHDESSÄ

Illuusio neljästä erillisestä rakennuksesta
Talojen julkisivu rannalle ja Lejdargrändille antaa vaikutelman neljästä erillisestä rakennuksesta, mutta todellisuudessa ne on yhdistetty ensimmäisellä ja toisella kerroksella. Täältä löydät myös neljä atriumpihaa, jotka luovat taloon ainutlaatuisen ja avoimen tunnelman.

Korkeatasoiset yhteiset tilat
BAB Farledenin yhteiset tilat ovat korkeatasoisempia kuin tavallisesti. Ensimmäisessä kerroksessa on saunaosasto, suuri klubihuone, jota voi käyttää esimerkiksi kuntosalina, tilava pesutupa isompia pyykkejä varten sekä neljä erillistä sisäänkäyntiä, jotka luovat erityisen tervetulleen ilmapiirin.

Tilavat makuuhuoneet ja vierashuoneet lisämukavuudeksi
Suunnittelussa on keskitytty luomaan tilavia makuuhuoneita, jotta asumismukavuus olisi mahdollisimman korkea. Vieraita varten talossa on kaksi eksklusiivista vierassviittiä, mikä mahdollistaa vieraiden vastaanottamisen ilman, että oma tilasi kärsii.

Mukava pysäköinti ja helppo pääsy
Pysäköinti tapahtuu kätevästi talon maanalaisessa pysäköintihallissa, josta on suora pääsy taloon neljän hissin kautta ensimmäisessä kerroksessa. Tämä tekee pysäköinnistä helppoa ja vaivatonta säällä kuin säällä.

Avaimeton yhteiskäyttöauto – joustava ratkaisu
Aivan kuten ensimmäisessä asuinprojektissa BAB Fyrenissä, myös BAB Farleden tarjoaa avaimettoman yhteiskäyttöautopalvelun. Sähköauto, joka on pysäköity ja ladattu pysäköintihallissa, on varattavissa helposti, ja sama varausjärjestelmä toimii myös talon saunaan. Tämä tarjoaa kätevän ja kestävän liikkuvuusratkaisun kaikille asukkaille.

KOTI MEREN RANNALLA – UUSI ELÄMÄSI BAB FARLEDENISSÄ

Laaja valikoima asuntokokoja
BAB Farleden tarjoaa monipuolisen valikoiman asuntoja erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Tarjolla on kompakteja kaksioita, tilavia kolmen ja neljän huoneen asuntoja sekä jopa suuria kuuden huoneen asuntoja niille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa.

Tervetulleet sisäänkäynnit ja omat pihat
Talojen kutsuvat sisäänkäynnit sijaitsevat kolmannessa kerroksessa, josta löydät myös asuntoja, joilla on omat pihat ja upeat merinäköalat.

Omakotitalon tunnelmaa ensimmäisessä kerroksessa
Ensimmäisessä kerroksessa syntyy ainutlaatuinen omakotitalon tunnelma, jossa vesi on lähellä. Täällä on neljä atriumpihaa, joissa on avattavat lasikatot, kaksi vierassviittiä, tilava pesutupa, kutsuva klubihuone ja talon ylellinen saunaosasto – kaikki suunniteltu luomaan rauhallinen ja mukava ympäristö asukkaille.

Panoraamanäkymät merelle
Kaikissa BAB Farledenin asunnoissa on esteettömät panoraamanäkymät. Heräät meren ääniin ja voit nauttia iltojen upeista auringonlaskuista, jotka värjäävät taivaan kultaisiin ja punaisiin sävyihin – näkymä, joka ei koskaan vanhene.

Kätevä pysäköinti ja sähköauton lataus
Pyörien ja autojen pysäköinti tapahtuu maanalaisessa parkkihallissa, ja Lejdargrändille rakennetaan myös katospaikkoja, jotka voi ostaa osakkeina omalle autopaikalle. Kaikki parkkihallin paikat ovat varustettu sähköautojen tai hybridien lataamista varten, ja latausasema on helppo lisätä tarvittaessa.

RÄÄTÄLÖI KOTISI

Asunnonostajana BAB Farledenissä sinulla on rakennusaikana mahdollisuus räätälöidä uusi premium-kotisi sisustus, joka sopii juuri sinulle. Valittavana on huolellisesti suunnitellut sisustusvaihtoehdot SJÖ, STEN ja STRAND, jotka kaikki ovat saaneet inspiraationsa Ahvenanmaan luonnonkauneudesta.

Haluatko luoda oman yksilöllisen tyylisi? Tietysti voit yhdistellä eri tyylien elementtejä ja luoda ainutlaatuisen designin, joka heijastaa persoonallista makuasi. Kaikki sisustuksen yksityiskohdat ovat korkealaatuisia, ja suunnittelussa on keskitytty viihtyisyyteen, mukavuuteen ja kestävyyteen – kotiin, jota rakastat pitkään.

Jos sinulla on erityisiä toiveita, jotka ylittävät sisustuspakettimme, tarjoamme mahdollisuuden tehdä lisämukautuksia lisämaksusta, jotta kotisi olisi juuri sellainen kuin olet haaveillut.
Ota yhteyttä meihin tai välittäjääsi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka voit muokata uuden kotisi sisustusta.

Täydellinen valikoima saatavilla olevista asunnoista löytyy Lotsbergetin verkkosivuilta,
https://lotsberget.com/

Perustiedot

Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
536 050,00 €
Myyntihinta
536 050,00 €
Neliöhinta
7 100,00 €
Rakennusvuosi
2026
Kuvaus
3h + k + sauna
Tilat ja varustelu
oma sauna, hissi
Koko
kolmio
Pinta-ala
75,5 m²
Kokonaispinta-ala
75,5 m²
Kerros
1
Yleiskunto
uusi

Kustannukset

Hoitovastike
207,60 €
Yhtiövastike yht.
207,60 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
5 144 m²
Tontin omistus
oma

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
5 144 m²
Tontin omistus
oma
Muuta
oma sauna, hissi

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
betoni
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Bostads Ab Farleden i Mariehamn
Vastuu kiinteistön hoidosta
huoltoyhtiö
Tontin omistus
oma

Muut tilat

Muut tilat
Terassi

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua