Lotsgatan 17 B11

4r + k + bastu

Storlek

131 m²

Försäljningspris

995 600,00 €

Skuldfritt pris

995 600,00 €

Område

22100 Mariehamn

Typ

höghus

Våning

4 / 4

Vi har nöjet att presentera ett unikt boendeprojekt på den bästa platsen i Mariehamn - Lotsberget.

Här erbjuder vi 29 st premiumlägenheter med enastående utsikt över den vackra skärgården och inloppet till Västerhamn från samtliga enheter. Våra fyra eleganta våningshus är omsorgsfullt designade för att erbjuda maximal komfort och stil, samt sömlöst passa in på denna underbara tomt vid havet.

ETT HEM MED UTSIKT ÖVER HAVET

En fasad som smälter in och lyfter fram omgivningen
I nära samarbete med den prisbelönta arkitektbyrån ARCO har vi skapat en fasad som både smälter in i och framhäver Mariehamns unika läge. Arkitekturen återspeglar områdets naturliga skönhet och rika historia, samtidigt som den erbjuder en modern elegans som passar perfekt in i denna exklusiva miljö.

Genomtänkta planlösningar och gemensamma utrymmen
För att säkerställa en optimal boendeupplevelse har vi lagt stor omsorg på utformningen av planlösningarna och de gemensamma utrymmena. Varje detalj har noga övervägts för att maximera både bekvämlighet och funktion. Med rymliga bostäder och välplanerade sociala ytor skapar vi en harmonisk balans mellan privatliv och gemenskap.

En bostad med havet som närmaste granne
Havets närhet har varit en central faktor genom hela planeringsprocessen. Varje bostad har utformats för att dra full nytta av det spektakulära läget, med ostörda vyer över inloppet till Västerhamn. Här kan du njuta av den ständigt skiftande skönheten i havet och de dramatiska solnedgångarna vid horisonten.

BARA ETT STENKAST TILL ALLT DU BEHÖVER

Bo nära allt som Mariehamn har att erbjuda
Att bo på Lotsberget i Mariehamn innebär att du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Många av dem ligger på gångavstånd, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Havet är en ständigt närvarande del av din omgivning, och det nybyggda området erbjuder en modern boendemiljö där trivsel och komfort har varit i fokus från start.

En kort promenad till Västerhamn och centrum
Via strandpromenaden kan du enkelt nå Västerhamn till fots, där du kan njuta av den friska havsluften och den maritima miljön. Mariehamns centrum, med sitt breda utbud av aktiviteter, butiker, restauranger och service, ligger bara en kort promenad bort, vilket gör det enkelt att både arbeta och njuta av fritiden i stadens hjärta.

Smidig transport – Åland inom räckhåll
Lokaltrafiken passerar precis vid BAB Farleden, vilket gör det enkelt att resa runt på Åland utan att vara beroende av bil. För längre resor eller när du vill ha extra flexibilitet, finns bilpoolen med elbilar tillgänglig, vilket ger dig möjlighet att enkelt utforska hela ön på ett miljövänligt sätt.

FYRA HUS I ETT

Illusionen av fyra separata byggnader
Husets fasad mot stranden och Lejdargränd ger intrycket av fyra separata byggnader, men i själva verket är de sammankopplade på våning 1 och 2. Här hittar du även de fyra atriumgårdarna, som ger huset en unik och öppen känsla.

Gemensamma utrymmen av högsta standard
De gemensamma utrymmena i BAB Farleden håller en högre standard än vanligt. På våning 1 finns en bastuavdelning, ett stort klubbrum som kan användas till exempel som gym, en rymlig tvättstuga för större tvätt och fyra separata entréer som skapar en extra välkomnande atmosfär.

Rymliga sovrum och gästrum för ökad komfort
En central del av planeringen för BAB Farleden har varit att skapa rymliga sovrum för att maximera boendekomforten. För gäster erbjuder huset två exklusiva gästsviter, vilket gör det enkelt att ta emot besök utan att kompromissa med det egna utrymmet.

Bekväm parkering med enkel tillgång
Parkeringen sker smidigt i husets underjordiska parkeringshall, som erbjuder direkt tillgång till huset via de fyra hissarna på våning 1. Detta gör det både bekvämt och enkelt att parkera, oavsett väder.

Nyckelfri bilpool – en flexibel lösning
Precis som i det första bostadsprojektet, BAB Fyren, erbjuder också BAB Farleden en nyckelfri bilpool. Med en helelektrisk bil som är parkerad och laddad i parkeringshallen kan du boka och använda bilen på ett smidigt sätt, samma bokningssystem används som för husets bastu. En bekväm och hållbar mobilitetslösning för alla boende.

ETT HEM VID HAVET – DITT NYA LIV I BAB FARLEDEN

Ett brett utbud av bostadsstorlekar
BAB Farleden erbjuder ett varierat utbud av bostäder för olika behov och önskemål. Här finns allt från yteffektiva 2 ROK till rymliga 3 och 4 ROK, och upp till generösa 6 ROK för den som behöver mer utrymme.

Välkomnande entréer och egna gårdar
Husets inbjudande entréer är belägna på våning 3, där du även hittar bostäder med egna gårdar som erbjuder en magnifik utsikt över havet.

Villakänsla på våning 1
På våning 1 skapas en unik villakänsla med nära kontakt till vattnet. Här finns fyra atrium-innergårdar med öppningsbara glastak, två gästsviter, en rymlig tvättstuga, ett inbjudande klubbrum och husets lyxiga bastuavdelning – allt utformat för att skapa en lugn och komfortabel miljö för de boende.

Panoramavyer över havet
Alla bostäder i BAB Farleden har en ostörd panoramautsikt. Här vaknar du till ljudet av vågorna och kan njuta av kvällarnas spektakulära solnedgångar som färgar himlen i gyllene och röda toner – en vy som aldrig blir gammal.

Smidig parkering och elbilsladdning
Parkering för både cyklar och bilar finns i ett underjordiskt garage, medan det även byggs carportplatser längs Lejdargränd som kan köpas genom aktier för egen bilplats. Alla parkeringsplatser i garaget är förberedda för laddning av elbil eller hybrid, med möjlighet att enkelt lägga till en laddningsstation vid behov.

SKRÄDDARSY DITT HEM

Som bostadsköpare i BAB Farleden får du under byggnationstiden möjlighet att skräddarsy din nya premiumbostad med en interiör som passar just dig. Välj mellan de noggrant utformade inredningsalternativen SJÖ, STEN eller STRAND, alla inspirerade av Ålands naturliga skönhet.

Vill du sätta din egen prägel på ditt hem? Självklart kan du kombinera element från de olika stilarna för att skapa en unik design som speglar din personliga smak.
Alla inredningsdetaljer håller högsta kvalitet, och fokus i planeringen har varit trivsel, bekvämlighet och hållbarhet – för ett hem som du kommer att älska länge.

Har du särskilda önskemål utöver våra inredningspaket? Vi erbjuder möjligheten att göra ytterligare anpassningar mot en tilläggsavgift, så att ditt hem blir precis som du drömmer om.
Kontakta oss eller din mäklare för mer information om hur du kan forma interiören i ditt nya hem.

Komplet utbud av tillgängliga lägenheter hittar du på Lotsbergets hemsida,
https://lotsberget.com/

Grunduppgifter

Typ
höghus
Form av ägande
egen
Skuldfritt pris
995 600,00 €
Försäljningspris
995 600,00 €
Pris per kvadrat
7 600,00 €
Byggnadsår
2026
Beskrivning av objektet
4r + k + bastu
Lokaler och utrustning
egen bastu, hiss
Volym
4 rum
Yta
131 m²
Yta totalt
131 m²
Våning
4
Allmänt skick
ny

Kostnader

Skötselvederlag
360,25 €
Bolagsvederlag tot.
360,25 €

Tomt och planläggning

Tomtens areal
5 144 m²
Tomt
egen

Objektets beskrivning

Tomtens areal
5 144 m²
Tomt
egen
Annat
egen bastu, hiss

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
betong
Taktyp
Sadel/pulpet
Taktäckning
Plåt/sedum
Värmesystem
fjärrvärme

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Bostads Ab Farleden i Mariehamn
Ansvar för fastighetsskötsel
servicebolag
Tomt
egen

Övriga utrymmen

Övriga utrymmen
terass

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska